Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Make a stuffed bear

Ez a kis állatos játék, az online lányos játékok alá sorolható be. Azon belül is az öltöztetős lányos játékok közé. Ugyanis egy aranyos kis állatot, egy macit kell benne felöltöztetnünk! Add a kis macira alegszebb ruhákat, válogasd össze a legizlésesebb, ruhakölteményeket. Csak rajtad múlik, milyen ruhát adsz a kis medvének! Segíts neki, hogy ő legyen a legcsinosabb!

0 Tovább

Beaver blocks

A hódok fura dobozokká válltak. Van a hód anyuka, ő a nagy barna doboz és vannak a kis hód gyerekek. A játékban a lényeg, hogy az anyuka eljusson a gyerekekhez! Az hód anyukát fa elemek választják el a gyerekeitől. Úgy juthat el a gyerekekhez, hogy leszeded az egyes elemeket, de nem minegy melyiket és milyen sorrendben. Remek kis játék!

0 Tovább

Vízilovak az orrszarvúk ellen, állatos játék

Ebben az állatos játékban a vizilovak és a rinocéroszok csatáját kell megvívnod és a jó oldalt a rózsaszínű vizilovak képviselik. Éppen ezért azt kell elérned a játékban, hogy a rinocéroszok a mélybe zuhanjanak, de vizilovak viszont nem. Úgy tűnik ez a két állat faj ősidők óta vívja egymás ellen a csatáit és most téged is belerángattak ebbe!:)

0 Tovább

Állatos játékok

Itt vannak az állatos játékok blog. Ezen a blogon most a legjobb állatos játékat fogod megtalálni, összegyűjtve. Azért mert mi szeretjük az állatokat és így az állatos játékokat is. Ezek az állatos játékok a blogon játszható formában kerülnek fel, azaz online játékok lesznek egytől, egyig. Gyere és játssz velük! A legjobb állatos játékok nálunk vannak. Szeresd az állatokat.

0 Tovább
12
»

Állatos játékok

blogavatar

A legkiválóbb állatos játékok gyűjtőhelye ez az oldal, ahol mindent az állatokért! Ezek a játékok tetszeni fognak ha szereted az állatos játékokat!

Utolsó kommentek